Pasta Norella GLUTÉNMENTES csicseriborsó tészta lenmaggal - orsó 250g
- csicseriborsó orsótészta lenmaggal |
Leírás és Paraméterek
Csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes, tojásmentes, szójamentes, élelmi rostban gazdag száraztészta.
Összetevők: csicseriborsó liszt, aranylenmag liszt, ördögnyelv liszt, víz
Főzési javaslat: Tegyük a tésztát tízszeres mennyiségű, forrásban lévő, sós, kevés olajat tartalmazó vízbe, főzzük 5-6 percig, majd öblítsük le hideg vízzel. Figyelem: főzés közben habzik!
Átlagos tápértékadatok 100 g tésztában |
|
Energia |
1518 KJ/364 Kcal |
Zsír |
6,8 g |
amelyből telített zsírsavak |
0,9 g |
Szénhidrát |
32,5 g |
amelyből cukrok |
7,1 g |
Rost |
27,4 g |
Fehérje |
28,6 g |
Só |
0,08 g |
Tömeg | 250g |