Itt készül a tészta
A Vörös Tészta Manufaktúra tulajdonosa, Vörös Géza az eltelt több mint harminc év alatt olyan egyedi technológiát dolgozott ki, amellyel jól főzhető, finom tésztákat tud előállítani.
Az elmúlt években a tészták receptjeit egy hazai egyetem szakértőjének a közreműködésével tökéletesítette. A patikatisztaságú üzemben a kisipari tésztagyártáshoz szükséges hazai és olasz gyártású gépek segítik a munkát, ahol a műveletek egy részét még mind mostanáig kézzel végzik.
A gépeket sok esetben Vörös Géza tervezte és alakíttatta át. Olyan apróságokra is figyel a tulajdonos és felesége tésztakészítés közben, hogy például mikor és hogyan szellőztetnek az adott helyiségben, – mert szerintük ez is befolyásolja a tészta minőségét!
A nagyszülőktől örökölt tudás és tapasztalat, az évek alatt kifejlesztett egyedi tésztakészítési technológia, az egyedi receptek, a jó minőségű alapanyagok, valamint a családi összefogás – ezek teszik a Vörös Tészta Manufaktúrát a különleges tészták mesterévé. Ezért lett ez a meghatározás a cég új szlogenje!